колеги можем ли да даваме ток и да получаваме? 146 1.6 99г
Известие
Collapse
No announcement yet.
даване на ток
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщениеколеги можем ли да даваме ток и да получаваме? 146 1.6 99г145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
-
Първоначално публикувано от vlado_iv Покажи съобщениеИ най добре на запален двигател да става
Comment
-
Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщениеако питаш мен ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
Comment
-
Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщениеНа каква цена го давате тока
аз пък приемах ток мин седмица от един спортен Пасат!!146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic
Comment
-
А на мене миналата година един "баш майстор" от един сервиз дето правят диагностики ми каза с тая кола да не давам ток, защото и се бил шашлкал компютъра при падове на напрежението ако е запалена. Каза ако давам ток да е само на угасен двигател, но според мен на угасен нищо не става, няма файда.
Колегата със 146цата дето си писал темата, да не си ходил и ти в тоя сервиз, че питаш?
Как мислите има ли нещо вярно или ме е метнал на черешката?Alfa 145 1.6 TS 16V '99
Toyota Corolla 1.4 VVTi
Comment
-
а както е казано....всичко е указано в ЛИТЕРАТУРАТА към колата. Представлява книжка, в библиотеките има много такива неща казват се книги. Та сканирах и да видим, какво пише в моята книжка, дори и на талянски език се разбира:
Тебе явно са те метнали на черешата, барабар с още няколко човека.
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщениеи аз съм давах преди 3 месеца някъде на едно Polo при запален двигател иначе може да смъкне акумлатора
Comment
-
През последния месец ми се скапа акумулатора и всяка вечер за да се прибера от работа трябваше някой да ми дава ток за да запаля. Имам кабели имам и втора кола. Втората кола е със 45А акумулатор и успешно ми дава ток на запален двигател и при подаване на газ, като в същото време а въртя ключа на Алфата. Само че вчера вече тоя номер не стана, явно акумулатора замина нацяло. Възможно ли е никакъв ток да не може да ми даде вече никоя кола....
Comment
Comment